Art Group

De ART Group, is een wereldwijd internationaal bedrijf dat een totaaloplossing biedt voor high-end stansmatrijzen en matrijzen.
Deze gereedschappen worden door bedrijven over de hele wereld gebruikt om metalen producten te ponsen en om kunststof producten te spuitgieten. Onze klanten komen voornamelijk uit de auto-industrie.
In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid van gereedschapsmaker tot procesleverancier. Wij beheersen het gehele productcreatieproces en kunnen u adviseren en assisteren vanaf het ontwikkelen van uw eerste concepten tot het organiseren van de high-end massaproductie van bijvoorbeeld fine-blanked componenten. Wij zijn ook gespecialiseerd in zeer nauwkeurige cilindrische slijpprocessen.
De ART Group houdt zich niet alleen bezig met productie, maar er wordt ook veel tijd en geld geïnvesteerd in onderzoek en innovatie. De kracht van de ART Group is de professionaliteit van een grote multinational en het persoonlijke karakter van een familiebedrijf. Als bedrijf staan we in onze kracht omdat we de professionaliteit hebben van een grote organisatie, maar de persoonlijkheid van een familiebedrijf. Dit betekent dat we aandacht besteden aan de persoon achter de medewerker, dat er een gezellige en een ons-kent-ons cultuur heerst heerst en dat we korte lijnen hebben.

Adres

Art Group
Hermesstraat 8, 5047 TS Tilburg

Meer informatie