B&S Technology B.V.

B&S bestaat dit jaar 75 jaar, hiervoor is een speciale jubileumtrofee gemaakt. Deze tulp is te zien in onze nieuwe bedrijfsfilm Natuurlijk is de trofee aanwezig in de stand tijdens de Dag van de Techniek. Wij leggen je graag uit wat er allemaal voor nodig is om zo’n trofee te bouwen. De specialisten van B&S zijn aanwezig om je te vertellen met hoeveel verschillende machines wij metaal kunnen bewerken.

Cleanroom Experience

We nodigen je van harte uit om mee te doen aan de lasergame-wedstrijd in onze “cleanroom”. Kom in de tent en probeer de snelste tijd neer te zetten op het speciale laserpen parcours wat wij voor je uit hebben gezet. De winnaar van de dag kan een speciale VIP rondleiding bij B&S Technology winnen.

B&S Technology is de ketenpartner voor precisieonderdelen, productsamenstellingen, stempels en matrijzen. We hebben er alle technieken en disciplines voor in huis. Net als het vakmanschap voor het beste resultaat binnen zo kort mogelijke tijd. B&S Technology is partner tot in detail. Kom ons bezoeken op de Dag van de Techniek in Tilburg?

Adres

B&S Technology B.V.
Swaardvenstraat 2, 5048 AV Tilburg

Meer informatie